AgendaKlik hier voor de agenda van de vergaderingen,
of hier voor de agenda van het hoekhuis.


Koffieochtend
U kunt iedere maandag- en vrijdagochtend naar onze gezellige koffieochtend in het hoekhuis komen. Eigen bijdrage €1,50. Gasten van buiten de woonservicewijk betalen €3,00 (woonservicewijk is Amsteldorp, Julianapark, van der Kunbuurt en de Omval)

Atelier Amsteldorp

Schilderen in het Atelier Amsteldorp!
Elke zaterdagochtend van 10:00 tot 12:30 uur in het hoekhuis.
De ene week les van een docente, de andere week vrij schilderen.

Meedoen? Spreek een bericht in op telefoonnummer 06 27 301 404 en we bellen je terug.
Amsteldorp zingt niet meer!
Te weinig belangstelling heeft de club doen besluiten te stoppen.Help ons met Buren in Beeld in de Buurt!

Voor een overzichtstentoonstelling van Amsteldorp en haar bewoners zijn wij op zoek naar foto's, dia's en filmmateriaal. Omdat wij ons dorp vanaf het ontstaan tot het heden in beeld willen brengen is het jaartal onbelangrijk. Het liefst zien wij beeldmateriaal met bewoners, maar heeft u nu een prachtig 'stilleven' van Amsteldorp uit 1950, dan horen wij dat ook heel graag.

De expositie zal te zien zijn in het Stadsdeelkantoor van Oost/Watergraafsmeer. Daarna wordt al het materiaal geretourneerd. Denkt u nu 'ik wil wel meedoen, maar de foto's zijn mij te dierbaar om uit handen te geven'? Bel of mail dan alstublieft toch, want wij kunnen alles dupliceren.
Laat jezelf, jouw familie en/of buren uit Amsteldorp schitteren in het Stadsdeelkantoor en mail of breng ons al die onweerstaanbare plaatjes. Mail naar amsteldorpactief@gmail.com of zenazoekt@gmail.com of bel 06 27301404 en spreek een boodschap in.