Fotoprojecten


Singles


We zijn op zoek naar singles: geen kleine versie van de ouderwetse langspeelplaat, maar éénpersoonsgezinnen die woonachtig zijn in Amsteldorp. Ben jij alleen, woon je in het dorp en wil je meedoen, mail dan naar amsteldorpactief@gmail.com o.v.v. IK.

JanJan is een relatieve nieuwkomer in Amsteldorp, sinds augustus 2011 woont hij hier met zijn hond Pendago.
Vroeger was hij heel druk bezig met muziek en speelde ook in een band maar tegenwoordig houdt Jan het bij een beetje gitaarspelen zoals hij dat zelf noemt. En dan één keer in de vijf of zes weken jammen in een café op de Zeedijk.
Naast het musiceren is Jan ook reuze handig. Stucadoren, vijvers, electriciteit of straatjes aanleggen Jan draait er zijn hand niet voor om.

'De hele wereld woont in Amsteldorp'Amsteldorp multicultureel? Precies wat ik zoek voor het fotoproject 'De hele wereld woont in Amsteldorp'. Daarbij gaat het namelijk om Amsteldorpers die niet in Nederland geboren zijn. Waar komen zij vandaan en hoe zijn ze in het dorp terecht gekomen? Ik ben nieuwsgierig en hoop dat jij van waar je ook komt mee wilt doen aan dit project. Mail naar amsteldorpactief@gmail.com o.v.v. 'De hele wereld'.
1