Het Hoekhuis - Evenementen

Terug naar het overzicht


-----High Tea vrijdag 27 januari om 15.00-----

Op veler verzoek zijn alle buurtbewoners, jong en oud, van harte welkom om nu ook in het Hoekhuis te komen genieten van een High Tea. De High Tea zal 1x per kwartaal georganiseerd worden op de laatste vrijdag van de maanden januari, april, juli en oktober. Vooraf aanmelden hoeft niet, U mag gewoon binnen komen lopen. De deur gaat open om 15.00 en het duurt tot 17.00. De kosten bedragen € 4,50 per persoon.


-----Open Dag op 7 oktober-----

Voor seizoen 2016/2017 staan er diverse nieuwe activiteiten op het programma, dus kom naar de Open Dag op 7 oktober. Houd ons programmaboekje in de gaten of klik hier en like onze facebook pagina.


-----Paascakejes versieren-----

Op Goede Vrijdag 25 maart konden kinderen t/m 12 jaar van 14.00 tot 17.00 paascakejes versieren in het Hoekhuis.
Er was groen, geel, oranje en roze glazuur en er waren paasdecoraties zoals eitjes en haasjes, spikkels en manna. Veel prachtig versierde cakejes verdwenen al in de monden maar gelukkig konden er ook paaseitjes worden gezocht zodat er genoeg paascakejes overbleven voor de bewoners van de Open Hof!
Rond 16.30 serveerden de kinderen de cakejes op grote dienbladen aan de bewoners van de Open Hof als vrolijke Paastraktatie.