Het Hoekhuis - Buikdansen

Terug naar het overzicht

"12 jaar geleden zag ik een advertentie staan dat er buikdansles werd gegeven in het toenmalige buurthuis Transvaal," zegt Marja Snoek. "Feitelijk had ik niets met de dans of de muziek, maar ik werd zo gepakt door de fijne bewegingen en de voor ons totaal andere muziek, dat ik ben er nooit meer mee gestopt ben."
Het is namelijk totaal niet leeftijdsgebonden, je kan een dertiger zijn maar ook een zestiger, je bepaalt zelf wat je aan kan en mee doet. Het is heel goed voor je lichaam en ook voor je geest, door de belletjes die je om je heupen knoopt...hoor je wat je aan het doen bent. Ik heb zelf 11 jaar les gehad.

Vorig jaar had ik een keer opgetreden in het Hoekhuis en de toenmalige coördinatrice Elisabeth de Baat gaf mij de kans om een Workshop te geven in ons mooie Hoekhuis. Sinds eind 2013 geef ik maandelijkse Workshop, en in september 2014 ben ik begonnen met wekelijkse lessen. Ook heb ik een paar enthousiaste leerlingen die het heerlijk vinden om te laten zien wat een plezier buikdansen kan geven. We hebben bij de grote heropening van het verbouwde Hoekhuis een heel leuk optreden gegeven en de mensen hebben er van genoten.

Daarom schroom niet om langs te komen op een workshop en kom lekker meedoen. Wil je meer leren dan is de les wat voor u, doordat je vaker oefent ga je de bewegingen ook makkelijker oppakken. Je kan altijd een proefles volgen.

Workshops

Elke eerste zaterdagavond van de maand geef ik een Buikdans Workshop met na de workshop vrij dansen op Oriëntaalse muziek.
We starten om 19.30 tot 20.30 en daarna is er vrijdansen tot 22.00 uur, wees dus op tijd … de deur is om 19.00 uur open. Kosten: €5,00

Workshop 2018

Zaterdag 1 September
Zaterdag 6 Oktober
Zaterdag 3 November
Zaterdag 1 December

Workshop 2019

Zaterdag 5 Januari
Zaterdag 2 Februari
Zaterdag 2 Maart
Zaterdag 6 April
Zaterdag 11 Mei (geen 4 mei geen i.v.m. dodenherdenking)
Zaterdag 1 Juni

Juli en Augustus zijn er geen workshops buikdansen


Trek makkelijk zittende kleding aan, en neem een brede sjaal mee om, om de heupen te knopen.

Klik hier voor onze Facebookgroep!