Marieke's Magazine - Londen deel 3

Terug naar menu
We zijn toen naar St. Paul's Cathedral geweest, waar je ook helemaal naar boven kon klimmen, het dak op.

Mijn benen waren nog moe van the Monument, maar mijn vriend is helemaal naar boven gegaan - in totaal 530 treden, bijna twee keer zoveel als gisteren! Het uitzicht was heel mooi, gelukkig heeft hij foto's gemaakt zodat ik toch een beetje mee kon genieten. De rest van de dag hebben we rondgelopen in de London Zoo. We hadden een London Pass gekocht en daarmee hoef je niet in de rij te staan bij veel attracties, waaronder de London Zoo. Dat kwam goed uit, want de rij was wel zo'n 500 meter lang en ging heel langzaam. Wij mochten er gewoon langslopen en hoefden helemaal niet te wachten.

Zondag was alweer de op een na laatste dag. We hebben eerst het London Film Museum bezocht, waar allemaal dingen stonden die echt in films zijn gebruikt, zoals de T-Rex van Night at the Museum en de Nimbus 2000 en 2001 uit Harry Potter. Daarna wilden we naar Sea Life, maar toen bleek dat je daar niet met pin kon betalen en aangezien we nergens een pinautomaat konden vinden hebben we dat maar doorgeschoven naar de volgende dag en zijn we naar Covent Garden gegaan. 's Avonds hebben we Fish and Chips gegeten, want dat moet je natuurlijk wel een keer gedaan hebben in Londen.

En toen was het alweer maandag. De bus vertrok weer om 10 uur 's avonds, dus daarvoor hadden we nog wel veel tijd. Als eerste zijn we naar een grote supermarkt geweest om Londens snoep (Aero chocolade) en crumpets te kopen. Daarna zijn we alsnog naar Sea Life gegaan, waar we allerlei kleine visjes hebben gezien, maar ook twee meter lange haaien. Ten slotte zijn we nog even naar Hyde Park geweest en hebben we even aan het Serpentine Lake gezeten. Toen zat onze vakantie er al weer op en moesten we terug naar huis. Dit keer heeft de bus het in een keer gehaald, zonder pech. En nu is het maar wachten op de volgende vakantie!