Marieke's Magazine - Introweek 2

Terug naar menu
Woensdag was ook erg leuk, toen was er een festival georganiseerd met muziek en gratis eten, zoals verse stroopwafels en poffertjes. Het weer was lekker warm en zonnig, dus dat was erg geslaagd!
Dit was wel de laatste dag dat het meisje waarmee ik vooral omgegaan was tijdens de introweek er was, dus dat vond ik wel jammer. Met de rest van mijn groepje had ik niet zoveel gemeen, en donderdag was dan ook niet zo'n leuke dag. Gelukkig kon ik 's middags aanschuiven bij het groepje van mijn vriend, die ook daar gaat studeren, en toen was het alsnog gezellig.

De laatste dag hebben mijn vriend en ik 'gespijbeld' omdat er op het programma niet veel interessants meer stond. In plaats van naar Leiden zijn we toen naar Wassenaar gegaan, naar Duinrell, waar zijn familie al een week aan het kamperen was. Ik was nog nooit in Duinrell geweest, maar ik vond het superleuk. In het Tikibad ben ik van veel glijbanen gegaan, ook de Cycloon, die eindigt in een trechter, waarna je totaal geen controle hebt over hoe je in het water valt. Ik viel met mijn hoofd eerst, gelukkig kon ik nog snel mijn neus dichtknijpen voor ik onder water ging. We zijn ook in de kikkerachtbaan geweest, en, veel spannender, de Falcon, een achtbaan die loodrecht omhoog en omlaag gaat, en vervolgens meerdere keren over de kop.

Ik heb het dus flink druk gehad afgelopen week, dit weekend ga ik lekker lang uitslapen en helemaal niks doen. Volgende week moet ik alweer werken en daarna begint de universiteit, dus zolang het nog kan hou ik nog wat vakantie!