Terug naar het menu


Tien jaar lang heeft zij gewerkt met mensen met een visuele handicap en weet dus waar de knelpunten zitten.

Nieuw bedrijfje in Amsteldorp

Winkels zijn grotendeels verdwenen uit Amsteldorp en nieuwe ondernemers staan niet te dringen maar soms wordt er een frisse start vanuit huis gemaakt. Eén van die nieuwe starters is Sylvia Woods uit Amsteldorp met haar bedrijf Cyberteach. Als ICT-coördinator, leerkracht en instructeur computer- en typevaardigheden weet Sylvia als geen ander wat mensen met een leesbeperking nodig hebben bij het gebruik van bijvoorbeeld een computer. Tien jaar lang heeft zij gewerkt met mensen met een visuele handicap en weet dus waar de knelpunten zitten. Met de wensen en de ervaringen van de client als uitgangspunt bekijkt zij welke aanpassingen mogelijk zijn om met zo min mogelijk inspanning goed te kunnen functioneren.

Het adviseren van visueel gehandicapten is maar een onderdeel van Cyberteach. Ook als bedrijf, ouder, vereniging kun je terecht voor advies t.a.v. computergebruik voor mensen met een leesbeperking. Daarnaast kun je ook een beroep op Sylvia doen als je bijvoorbeeld dyslectisch bent en veel moet lezen voor je studie.

Kortom vragen over gebruik van computers, iPads, smartphones kun je kwijt bij Cyberteach.

Als zelfstandige is Sylvia niet gebonden aan een 9 tot 5 schema waardoor training, advies en ondersteuning ook in de avonduren of in het weekend kunnen worden gegeven.

Wil je meer weten over Cyberteach neem dan contact op via sawoods@live.nl of bel 06 284 309 07.

En wordt er even niet opgenomen dan kun je er verzekerd van zijn dat Sylvia zich als vrijwillig chauffeur van de Dierenambulance haast naar één of ander dier in nood. Probeer het dan later nog eens.

Senna, juni 2013