Yoga


Woensdagavond 19:30 tot 21:00 uur (niet in schoolvakanties)

 

€ 25.- per maand. 

Yoga

Het menselijk lichaam is een ingenieus en prachtig bewegingsapparaat. Op het moment dat we bepaalde lichaamsfuncties niet meer aanspreken, wordt er ook steeds minder energie naar toe gestuurd. Als je bijvoorbeeld een zittend beroep hebt, kun je last krijgen van je rug. 

 

Of... je rug krijgt last van jou. 

 

Bij yoga ga je bij jezelf na wat voor signalen je lichaam met je geest probeert uit te wisselen. 

Je laat je aandacht in je lichaam verwijlen en ervaart wat je lichaam, je voeten, je knieën, je hart etc., jou over jezelf vertellen. Je vraagt je bij een blokkade, pijn of andere klacht af, waardoor deze in stand wordt gehouden. 

 

Alles wat je in je lichaam stopt heeft zijn uitwerking. Niet alleen het eten heeft invloed op je gesteldheid, maar ook de manier waarop je je lichaam aanspreekt in het dagelijkse leven. 

Door yoga wordt je je bewust van de herhalende bewegingen en handelingen in je dagelijkse leven en plaats je er een tegengestelde of andere beweging tegenover. Niet alleen fysieke patronen, maar ook gedachtepatronen hebben invloed op je welzijn. Yoga helpt je bewust te worden van deze patronen en er verandering in aan te brengen. Daardoor worden energiestromen aangesproken en verstarring tegengegaan, zowel fysiek als geestelijk. 

 

Klik hier voor meer informatie over de yogalessen van Annemiek Boet.